ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат студентите од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје дека за добивање на услуги од Факултетот по разни основи, треба да ги користат следниве обрасци. ЛИНК

Проф. д-р Дескоска – Термин за оценки – 4.3.2022

Се известуваат студентите дека на 4.3.2022 година (петок), со почеток во 12:00 часот ќе се спроведе впишување на оценки кај проф. д-р Дескоска. Студентите, кои не ја земале својата оценка истото ќе може да го направат во горенаведениот термин во кабинетот на проф. д-р Дескоска. 

Резултати од завршниот испит по Вовед во правото од трета декада на јануарската испитна сесија, полаган кај проф. д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршниот испит по Вовед во правото одржан во јануарската испитна сесија во трета декада, полаган кај проф. д-р Александар Љ. Спасов. Терминот за впишување на оценките е на 17.02.2022 (четврток) од 15:00 часот во амфитеатар 2

Термин за впишување оценки по Вовед во правото и Филозофија на правото полагани во јануарско – февруарска испитна сесија кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Терминот за впишување на оценки по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото за испитите одржани во прва, втора и трета декада од  јануарско – февруарската испитна сесија, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе се спроведе на:
16.02.2022 (среда) од 15:00 часот во амфитеатар 2 – Филозофија на правото 17.02.2022 (четврток) од 15:00 часот во амфитеатар 2 – Вовед во правото (правни студии, политички студии и студии по новинарство)

СООПШТЕНИЕ

Оценки кај проф.Чупеска по сите предмети ќе се земаaт на 15.02.2020 во 11 часот

СООПШТЕНИЕ

Се информираат студентите дека впишувањето на оценките по предметите кај проф.д-р Јелена Трајковска-Христовска, ќе биде на 11.02.2022 (петок) во 11 часот во амф.7.

СООПШТЕНИЕ

Се информираат студентите дека впишувањето на оценките по предметoт Политички систем на правни студии кај проф.д-р Рената Дескоска и проф.д-р Јелена Трајковска-Христовска, ќе биде на 11.02.2022 (петок) во 11 часот во амф.7.

СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТИТЕ ВО ДОПОЛНИТЕЛНАТА СЕСИЈА КАЈ ПРОФ. Д-Р ВЛАДИМИР КАНДИКЈАН, ПРОФ. Д-Р АЛЕКСАНДАР СТОЈКОВ И ПРОФ. Д-Р КАТЕРИНА ШАПКОВА КОЦЕВСКА

Се известуваат студентите дека испитите во дополнителната сесија по предметите Економика, Политичка економија, Современи економски теории, Деловни финансии и останатите предмети кај наставниците проф. д-р  Владимир Кандикјан, проф. д-р Александар Стојков и проф. д-р Катерина Шапкова Коцевска, ќе се одржат на 11.2.2022 година, ПИСМЕНО, СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО, во амфитеатар 2, со почеток во 11 ЧАСОТ. Носењето заштитна маска и одржувањето дистанца е задолжително за времетраење на целиот испит.

Резултати од завршните испити по Вовед на правото на сите студии и Филозофија на правото од втора декада на јануарска испитна сесија, полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Во прилог резултатите од завршните испити по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото одржани во јануарска испитна сесија во втора декада, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов. Терминот за впишување оценки ќе биде дополнително објавен.

СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТИТЕ ВО ВТОРА ДЕКАДА КАЈ ПРОФ. Д-Р ВЛАДИМИР КАНДИКЈАН, ПРОФ. Д-Р АЛЕКСАНДАР СТОЈКОВ И ПРОФ. Д-Р КАТЕРИНА ШАПКОВА КОЦЕВСКА

Се известуваат студентите дека испитите од втората декада во зимската испитна сесија по предметите Економика, Политичка економија, Современи економски теории, Деловни финансии и останатите предмети кај наставниците проф. д-р  Владимир Кандикјан, проф. д-р Александар Стојков и проф. д-р Катерина Шапкова Коцевска, ќе се одржат на 2.2.2022 година, ПИСМЕНО, СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО, во амфитеатар 2 и амфитатар 3, со почеток во 11 ЧАСОТ. Носењето заштитна маска и одржувањето дистанца е задолжително за времетраење на целиот испит.