Финансово право – списоци за полагање завршен испит (28.12.2017 година)

Почитувани колеги,

во прилог е списокот на студенти кои имаат право да го полагаат завршниот (писмен) испит по предметот Финансово право во терминот во претсесија, закажан за 28.12.2017 година (четврток) во 11:30 часот. ТУКА

До податоците за секој студент е наведена и просторијата за полагање. Поправниот влезен колоквиум ќе се спроведе во амф.4.

Студентите Ивана Аниевска (46452), Викторија Андоновска (46574), Александар Велковски (22в), Ана Ѓорѓиева (46554), Борјан Ефремов (46564) и Мартина Џалева (46380) кои го пријавиле испитот, НЕМААТ ПРАВО ДА ПОЛАГААТ од причина што немаат положено или воопшто не полагале влезен колоквиум, што е и основен услов за полагање на завршниот испит.

Студентите кои поднеле пријава, но сепак нема да дојдат на испитот на 28.12, пријавите ќе им се пренесат за завршниот испит на 24.1.2018 година.

За било какви информации, прашања или забелешки околу списокот контактирајте ја доц.д-р Елена Нешовска Ќосева на маил elena_neshovska@yahoo.com најдоцна до среда (27.12) до 11:30 часот.