prezentacija

HATCH ACT UNIT –презентација

HATCH ACT UNIT –презентација

На 28.02.2017 година, Правниот факултет „Јустинијан Први“ во соработка со Амбасадата на САД во Република Македонија и Здружение на млади правници, организираше презентација на Hatch Act. Презентер гостин беше Ana Galindo-Marrone –шеф на Hatch Act Unit. На презентацијата присуствуваа студенти од правните и политичките студии.

Стручна дебата за Hatch Act –Американско и македонско искуство 

prezentacija-2На 28.02.2017 година Правниот факултет „Јустинијан Први“ во соработка со Амбасадата на САД во Република Македонија и Здружение на млади правници, организираше стручна дебата за Hatch Act –Американско и македонско искуство. На дебата учествуваа Ana Galindo-Marrone –шеф на Hatch Act Unit, проф. д-р Љубомир Д. Фрчкоски, проф. д-р Рената Дескоска и проф. д-р Ана Павловска Данева. Дебатата ја проследија наставници и студенти од правните и политичките студии на Правниот факултет.

Leave a Comment