Термини за испити во јунска испитна сесија кај проф. Зороска Камиловска и доц. Ракочевиќ

Се известуваат студентите на мастер студии дека испитите во јунска испитна сесија кај проф. Зороска Камиловска и доц. Ракочевиќ, на насоките Граѓанско материјално право и граѓанско процесно право и Деловно право, ќе се одржат според следниот распоред:

 

  • 10.05.2018 година (четврток), од 11 часот, амф.2 : Парнично право и Нотарско право

 

  • 16.05.2018 година (среда), од 11 часот, амф.2 : Вонпарнично и извршно право, Стечајна постапка

 

  • 31.05.2018 година (четврток), од 11часот, амф.2 : Арбитражно право, Алтернативно решавање на спорови, Граѓанско процесно право на ЕУ

 

Студентите треба задолжително да ги пријават испитите преку I-know системот.