ДОГОВОРНО ПРАВО: ТЕРМИН ЗА КОНСУЛТАЦИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ ЗАПИШАНИ ВО ВТОР УПИСЕН РОК

Се известуваат студентите кои ја слушаат предметната програма договорно право, како задолжителна во VII-миот семестар на насоката за граѓанско материјално право и граѓанско процесно право, а се запишани на мастер студиите во вториот уписен рок, дека консултации ќе се одржат на 01.03.2018 година, од 10:00 часот, во кабинетот на проф. д-р Ненад Гавриловиќ.