ПОВИК ЗА АПЛИКАЦИЈА ЗА MOCK COURT НАТПРЕВАР ВО ВИЕНА

Повикот се однесува за меѓународен натпревар за MOCK Court од областа на трговска арбитража.

Апликациите се поднесуваат најдоцна до 26.02.2018 година а натпреварот ќе се одржи на 17.05.2018 година.

Сите други детали се наоѓаат во повикот во прилог. ТУКА

Правен факултет „Јустинијан Први“