МЕЃУНАРОДНО ПРИВАТНО ПРАВО – резултати од завршен испит (28.06.2018 година)

Почитувани студенти,

 

На следниов линк можете да ги превземете резултатите од испитот по меѓународно приватно право кој се одржа на ден 28.06.2018 година:

 

Линк до резултати ТУКА