Резултати од испитот Вовед во Право на ЕУ (дополнителна јунска сесија)

Почитувани Студенти,

Во прилог резултатите од испитот Вовед во Право на ЕУ одржан во дополнителната јунска сесија.

Резултатите можете да ги погледнете на следниов линк. ТУКА

Оценките од испитот по Вовед во правото на ЕУ одржан во дополнителната јунска сесија ќе се внесуваат во четврток (5.07) во 12 часот, во кабинетот на доц. Ценевска (спроти Ораторски клуб). Увидот во тестовите ќе се врши во истиот термин.