ОБЛИГАЦИИ: ПРЕЗАКАЖАНА НАСТАВА (21.12.2017)

Се известуваат студентите кои слушаат облигационо право во група 1 дека наставата закажана за 21.12.2017 година (четврток) се презакажува за 20.12.2017 година (среда), од 08:00 до 12:00 часот, во амфитеатар 9.

Н. Гавриловиќ