Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Односи со јавност – Изборни предмети од Факултетот
             

Односи со јавност – Изборни предмети од Факултетот

(за седми и осми семестар)

Предмет Настава Кредити Силабуси
1 Интелектуална сопственост 3,5 6 Преземи
2 Интервју 3,5 6 Преземи
3 Аргументациони модели 3,5 6 Преземи
4 Медиумите и правата на децата 3,5 6 Преземи
5 Медицинско казнено право 3,5 6 Преземи
6 Спортски менаџмент и маркетинг 3,5 6 Преземи
7 Права од пренос на спортските натпревари 3,5 6 Преземи
8 Политичка митологија 3,5 6 Преземи
9 Политичка психологија 3,5 6 Преземи
10 Парламентарно владеење во ЕУ 3,5 6 Преземи
11 Европски интеграции 3,5 6 Преземи

 

(за деветти и десетти семестар)

Предмет Настава Кредити Силабуси
1 Односи со јавноста и НВО 2,5 4 Преземи
2 Маркетинг и медиуми 2,5 4 Преземи
3 Медиумско право 2,5 4 Преземи
4 Култура на говорот 2,5 4 Преземи
5 Истражување на публика 2,5 4 Преземи
6 Интеркултурна комуникација 2,5 4 Преземи
7 Лобирање и односите со јавноста 2,5 4 Преземи
8 Односи со јавноста во услови на криза 2,5 4 Преземи
9 Етика и естетика 2,5 4 Преземи
10 Јавно мислење 2,5 4 Преземи