Повик за студенти за учество во правна клиника

Почитувани студенти,
Правната клиника за ранливи групи при Правниот Факултет „Јустинијан Први“ објавува отворен повик за прием на нови студенти-учесници. Право на пријавување имаат студентите од прв циклус на студии кои имаат завршено IV семестар, и студентите од втор циклус на студии.
За повеќе информаации кликнете ТУКА.