Резултати од испитот политички теории и политичка филозофија

Во прилог се резултатите од испитот политички теории и политичка филозофија. ТУКА

Оценките ќе се впишуваат во индекс оваа среда, 4.4.2018, во 11 часот во кабинетот на проф. д-р Иван Дамјановски