Резултати од испитот Право на Интелектуална Сопственост ( Мастер Деловно Право)

Почитувани Студенти,

Во прилог резултатите од испитот Право на Интелектуална Сопственост ( Мастер Деловно Право) одржан во јунската испитна сесија.

На следниов линк можете да ги погледнете резултатите. ТУКА