Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
ТЕРМИНИТЕ ЗА ПОЕДИНЕЧНИТЕ ПРВЕНСТВА НА УКИМ
             

ТЕРМИНИТЕ ЗА ПОЕДИНЕЧНИТЕ ПРВЕНСТВА НА УКИМ

ПОЧИТУВАНИ,

ГИ ОБЕЗБЕДИВМЕ ТЕРМИНИТЕ ЗА ПОЕДИНЕЧНИТЕ ПРВЕНСТВА НА УКИМ.

20.04.2018 ГОДИНА ПЕТОК

УНИВЕРЗИТЕТСКО ПРВЕНСТВО НА УКИМ ВО ШАХ

АКРЕДИТАЦИЈА-16.00 ЧАСОТ

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ: ИНДЕКС И ЛИЧНА КАРТА(ПАТНА ИСПРАВА)

МЕСТО: КАРПОШ, ШАХОВСКА САЛА НА ШАХОВСКИ КЛУБ КАРПОШ

21.04.2018 ГОДИНА САБОТА

УНИВЕРЗИТЕТСКО ПРВЕНСТВО НА УКИМ ВО ПИНГ-ПОНГ

АКРЕДИТАЦИЈА-09.00 ЧАСОТ

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ: ИНДЕКС И ЛИЧНА КАРТА(ПАТНА ИСПРАВА)

МЕСТО: ЃОРЧЕ ПЕТРОВ, САЛА НА ДТВ ПАРТИЗАН

05.05.2018 ГОДИНА САБОТА

УНИВЕРЗИТЕТСКО ПРВЕНСТВО НА УКИМ ВО СПОРТСКО СТРЕЛАШТВО СО ВОЗДУШНА ПУШКА

АКРЕДИТАЦИЈА-09.00 ЧАСОТ

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ: ИНДЕКС И ЛИЧНА КАРТА(ПАТНА ИСПРАВА)

МЕСТО:СРЕДНО УЧИЛИШТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ РАДЕ ЈОВЧЕВСКИ КОРЧАГИН

СТРЕЛИШТЕ НА СТРЕЛАЧКИ КЛУБ СТРЕЛЕЦ

12.05.2018 ГОДИНА САБОТА

УНИВЕРЗИТЕТСКО ПРВЕНСТВО НА УКИМ ВО КУГЛАЊЕ

АКРЕДИТАЦИЈА-09.00 ЧАСОТ

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ: ИНДЕКС И ЛИЧНА КАРТА(ПАТНА ИСПРАВА)

ГРАДСКИ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР

ПОДРУМ ВЕДНАШ ДО АВТОБУСКАТА ПОСТОЈКА ОД ДЕСНА СТРАНА

КУГЛАРНИЦА МУСАНДРА

ЗА  НАТПРЕВАРИТЕ ВО ТЕНИС ЌЕ ДОБИЕТЕ НАВРЕМЕНИ ИНФОРМАЦИИ.

Контакт за пријавување:

sp.sppf@gmail.com – Студентски парламент на правен факултет