Испит во дополнителна сесија за Општ дел на граѓанското право и Стварно право

– Општ дел на граѓанското право 19.12.2017 година во 12:00 часот

– Стварно право 20.12.2017 година во 12:00 часот.

* Се молат студентите пријавите за испит да ги достават најдоцна до 18.12.2017 година во студентски прашања.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux