Термин за усмени испити кај проф.д-р Ванчо Узунов и доц.д-р Биљана Петревска во ДЕКЕМВРИСКА казнена сесија

Усмените испити по: Применета економика – на правни студии, Економски систем и економска политика – на политички студии, Применета економика – на студии по новинарство, и Маркетинг – на студии односи со јавност, кај проф.д-р Ванчо Узунов и доц.д-р Биљана Петревска, ќе се одржат на 18.12.2017 – понеделник во 9 часот во Предавална 4.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux