Одлука за спроведување на дополнителна испитна сесија за студенти-апсолвенти на прв циклус на студии за учебната 2017/18 година

Во прилог е одлуката за спроведување на дополнителна испитна сесија за студенти-апсолвенти на прв циклус на студии за учебната 2017/18 година. ТУКА

Студентите апсолвенти кои што ќе полагаат во дополнителната февруарска испитна сесија ЗАДОЛЖИТЕЛНО треба испитот да го пријават во службата за студентски прашања кај одговорното лице Хамди Весели. При пријавување на испитот ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се достави пополнета пријава и индекс.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux