ИЗВЕСТУВАЊЕ

Испитот по предметот Казнено право за студентите од додипломски студии и испитите по сите предмети од мастер студиите кај проф. … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Почитувани колеги, Полагањето на влезниот колоквиум по Граѓанско процесно право ќе се одржи на 21.09.2023 година (четврток), од 10 часот, со физичко … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Влезниот колоквиум по предметот трговско право ќе се одржи на 19 септември 2023 година во 9 часот во амфитеатар 2

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Испитот по Историја на правото кај проф. д-р Мелина Гризо се одложува за 18.09.2023(понеделник) во 12 часот во кабинет кај … Повеќе

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux