КУРСЕВИ ЗА ХОЛОКАУСТ

Добредојдовте! Ви благодариме за вашиот интерес за новите курсеви за изучување на повеќе аспекти на холокаустот кои Правниот факултет „Јустинијан … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 27.10.2023 година (петок) со почеток во 12 часот, докторантката м-р Фјоле Нухиу ќе ја брани својата докторска дисертација на тема „Надворешната … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 27.10.2023 година (петок) со почеток во 10 часот, докторантката м-р Лулјета Џемаили ќе ја брани својата докторска дисертација на тема „Родово … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ  НАСЛОВ НА ТРУДОТ  ДАТУМ  ЧАС  ПРОСТОРИЈА   Благој Иванов  Постапка за вработување во јавен сектор преку агенциите за … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСЛОВ НА ТРУДОТ ДАТУМ ЧАС ПРОСТОРИЈА   Диме Спасов Анализа на законодавството за заштита на географските називи … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ  НАСЛОВ НА ТРУДОТ  ДАТУМ  ЧАС  ПРОСТОРИЈА   Весна Павлова  ,, Практики на добро управување во пет општини во … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ  НАСЛОВ НА ТРУДОТ  ДАТУМ  ЧАС  ПРОСТОРИЈА   Николина Димкина  Криминолошки карактеристики на криминалитетот што го вршат жените  16.10.2023 (ПОНЕДЕЛНИК)  … Повеќе

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux