Деловни финансии консултативна средба

Соопштение 
 
Студентите на студиските програми по новинарство, односи со јавност и деловно право, кои го имаат изборниот предмет деловни финансии во летниот семестар 2017/18 година, се повикуваат на консултативна средба во среда (21.02.2018 година) во 12:30 часот во кабинетот на проф. д-р Александар Стојков (трет кат, над Студентски прашања).