Електронско запишување за студентите од прва година на Политички студии, Политички англиски, Новинарство и Односи со јавност

Почитувани студенти,

Во прилог е упатство за електронско запишување на предметите кои се слушаат во зимскиот семестар. Запишувањето е ЗАДОЛЖИТЕЛНО И ЌЕ СЕ ОДВИВА ОД 1.12.2017 ДО 10.12.2017.

Упатството може да го превземете ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux