ТЕРМИНИ ЗА ИСПИТИ (за апсолвенти) – НОВИНАРСТВО И ОДНОСИ СО ЈАВНОСТА

Во прилог се Термини за испити по предмети од Новинарство и Односи со јавност. ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux