Финансово право – резултати од завршен испит и термин за оцени и усно допрашување

Почитувани студенти,

во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право спроведен на 28.12.2017 и 24.1.2018 година. ТУКА

Терминот за оцени и усно допрашување за положување и повисока оцена е 2.2.2018 година (петок) во амф.2; покрај податоците за студентот е наведено точното време кога треба да дојде секој студент, и почитувањето на овој распоред е ЗАДОЛЖИТЕЛНО!! 

Студентите кои имаат право на усно допрашување за положување на испитот се стрикно означени во списокот; додека право на усно одговарање за повисока оцена имаат сите студенти кои испитот го имаат положено!Студентите кои ќе го пропуштат овој термин, го губат правото на усно допрашување, додека пак пријавите ќе им се чуваат а оцена ќе можат да земат ЕДИНСТВЕНО во претходно определен термин по спроведување на следната испитна сесија.