СООПШТЕНИЕ ЗА УПИС НА СЕМЕСТАР ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ СТУДИРААТ НА МАСТЕР СТУДИИ

Во прилог е соопштението за упис и заверка на семестар за студентите кои студираат на Мастер студии. ТУКА