Финансово право – резултати и термин за оцени

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од завршниот испит по Финансово право, спроведен на 23.5 (Work&Travel), 28.5 и 6.6.2018.

Терминот за оцени и усно допрашување е вторник (12.6.2018 година) во 11 часот во амф.10. Во списокот се означени кои студенти имаат ЕДИНСТВЕНО право на усно одговарање.

Увид во тестовите може да се изврши во понеделник (11.6.2018) во 12:30 часот во амф.10.

Резултатите на следниов линк. ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux