Резултати вовед во право на ЕУ

„Оценките од испитот по Вовед во право на ЕУ одржан во јунска сесија ќе се внесуваат на 13.06 (среда) во 12 часот во кабинетот на доц. Ценевска (спроти Ораторски клуб). Увидот во тестовите ќе се врши во истиот термин.“

Резултатите можете да ги погледнете на следниов линк. ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux