Финансово право – резултати (јануарска дополнителна сесија за апсолвенти)

Почитувани студенти,

Во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право спроведен на 8.2.2018 година во рамки на дополнителната јануарска сесија за апсолвенти. ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux