Предавања по деловни финансии и корпоративни финансии

Предавањата по деловни финансии и корпоративни финансии (задолжителен, изборен и опционен предмет на мастер студии) ќе се одржуваат во понеделник во 17 часот во мал амфитеатар 2.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux