Граѓанско процесно право Термин за завршен испит во мартовска сесија

Се известуваат студентите од трета година, правни студии, дека завршниот испит по предметот Граѓанско процесно право ќе се спроведе на 26.03.2018 година (понеделник), од 11 часот.

Испитот ќе се спроведе писмено.

Предвидениот  термин се однесува и на вонредните студенти.

Испитот треба задолжително да се пријави со поднесување на уредно пополнета пријава преку службата за Студентски прашања најдоцна до 19.03.2018 година (понеделник).

Право на полагање на завршен испит имаат само студентите кои го имаат положено влезниот колоквиуми и кои го имаат пријавено завршниот испит преку Службата за Студентски прашања.

 

 

Проф. д-р Татјана Зороска Камиловска

Доц. д-р Милка Ракочевиќ

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux