Граѓанско процесно право – Резултати од испитот одржан на 15.12.2017

Се известуваат студентите кои го полагале испитот по граѓанско процесно право на 15.12.2017 година дека резултатите закажани за 21.12.2017 (четврток), наместо од 11 часот, ке се соопштуваат од 10 часот во амф.2