ИНТЕРЕН ОГЛАС  За избор на демонстратор на предмети од прв циклус студии на научната област казнено процесно право во учебната 2023/2024 година – (1 извршител).

Преземете ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux