Список на студенти за полагање на испитот по меѓународно приватно право на датум 12.02.2024 година

Почитувани колешки и колеги,Во прилог е списокот на студенти за полагање на испитот по меѓународно приватно право. Испитот ќе се спроведе на 12.02.2024 година (понеделник) во 12:00 часот, во амф. 3.НАПОМЕНА: Положен квалификационен колоквиум во зимската испитна сесија се признава во дополнителниот термин.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux