УСТАВНО ПРАВО Резултати од дополнителна сесија 12.02.2024 Проф.д-р Јелена Трајковска-Христовска

1. 48405 7 (седум)

Не го положиле испитот:

48998

48950

49029

Оценки може да се земат на 15.02.2024 (четврток) во 10 часот.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux