Испит по Уставно право во дополнителната октомвриска сесија

Се известуваат студентите дека завршниот испит по Уставно право во дополнителната октомвриска сесија ќе се одржи на 09.11.2017 година во предавална 4 во 11 часот.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux