Испитот по Казнено процесно право во дополнителната сесија

Испитот по Казнено процесно право во дополнителната сесија ќе се одржи на 8.11.2017 година во 13:00 часот во АМФ.5.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux