Испитите по современи политички теории и етнички конфликти во меѓународните односи

Испитите по современи политички теории и етнички конфликти во меѓународните односи кај доц.др.Ана Чупеска-Станишковскаќе се одржат на 06/11/2017, во 11:00h

Испитите по сите изборни и опциони предмети кај доц.др. Ана Чупеска-Станишковска, ќе се оджат на 07/11/2017, во 11:00h

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux