ИЗВЕСТУВАЊЕ

Наставата по предметот Историја на правото од 28.11.2023 година кај проф. д-р Мелина Гризо се одложува. Датата ќе биде дополнителна соопштена.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux