IN MEMORIAM

Со голема тага и неверување ја добивме веста за прераното заминување на нашиот студент Теодор Богоевски.

Изразуваме длабоко сочувство до членовите на семејството на Теодор за преголемата загуба!

Неговиот позитивен дух и вистинска посветеност беа голема инспирација за сите нас! Искрен борец за човекови права и слободи!

Драг Тео, почивај во мир!

Правен факултет ,,Јустинијан Први” – УКИМ, Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux