ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И РАСПОРЕД НА ИСПИТИ ЗА ПРВА ИСПИТНА СЕСИЈА

Известување за прва испитна сесија Јануари – Фавруари 2019 – ЗА СТУДЕНТИ – (Симни известување)

Распоред за испити прв циклус ПОЛИТИЧКИ СТУДИИ Јануари 2019 – (Симни распоред)

Распоред за испити прв циклус ПРАВНИ СТУДИИ Јануари-Февруари 2019 – (Симни распоред)

Распоред за испити прв циклус НОВИНАРСТВО И ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ Јануари 2019 – (Симни распоред)

Распоред за испити прв циклус ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ Јануари 2019 – (Симни распоред)

Распоред за испити ВТОР ЦИКЛУС Јануари 2019 – (Симни распоред)