колоквиумот по предметот КАЗНЕНО ПРАВО кај проф. д-р Методија Каневчев и проф. д-р Александра Груевска Дракулевски

Се известуваат студентите од втора година, прва група, дека колоквиумот по предметот КАЗНЕНО ПРАВО кај проф. д-р Методија Каневчев и проф. д-р Александра Груевска Дракулевски, ќе се одржи на 28.3.2018 година во 10 часот во амф.2.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux