ГРАЃАНСКО ПРОЦЕСНО ПРАВО ВЛЕЗЕН КОЛОКВИУМ

Се известуваат студентите од трета година, правни студии, 1 и 2 група, дека влезниот колоквиум по предметот Граѓанско процесно право ќе се одржи на 30.03.2018 година, од 11.30 часот, во амф. 3

 

Проф. Зороска Камиловска

Доц. Ракочевиќ

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux