Испитот по Казнено процесно право и испити по мастер студии кај Проф. Дивна Илиќ и Проф. Бобан Мисоски

Испитот по Казнено процесно право и испити по мастер студии кај Проф. Дивна Илиќ и Проф. Бобан Мисоски ќе се одржат на ден 9.2.2018 година во 12:00 часот.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux