Оценки по предметите Академско пишување, Политичка митологија и Политичка култура

Се известуваат студентите дека оценки по предметите академско пишување, политичка митологија и политичка култура ќе се впишуваат во понеделник, 12 февруари 2018 година, во 9 часот, во кабинетот на проф. д-р Ненад Марковиќ.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux