Мастер Финансово право – термини за испити во мартовска сесија

Почитувани колеги,
во прилог е распоредот на испити на Мастерот Финансово право во претстојната мартовска дополнителна (казнена) сесија.
Доколку има поклопување на термини кај некој студент, обратете се кај доц.д-р Елена Нешовска Ќосева на маил e.neshovska@pf.ukim.edu.mk
Студентите кои се запишаат на Мастер во редовниот, октомври, уписен рок, ова им е казнена сесија и на денот на испитот ќе треба да достават потврда за уплатен административен надоместок од 1500 ден.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux