ЕЛЕКТРОНСКО ЗАПИШУВАЊЕ НА ЗИМСКИ И ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ВТОР УПИСЕН РОК МАСТЕР СТУДИИ

Почитувани студенти,

Електронското запишување на предметите од зимскиот и летниот семестар за студентите од ВТОР уписен рок на мастер студии задолжително да го направите најдоцна до 16.3.2018 година кај Советникот за ИКТ Мики Бишкоски во Деканат.