Испити од Мастер студии по казнено право кај Проф. Бобан Мисоски

Испити од Мастер студии по казнено право кај Проф. Бобан Мисоски ќе се одржат на 11.1.2018 година во 11:00 во кабинетот на професорот при што се молат студентите да пратат е-маил за пријавување.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux