Испитот по Меѓународно јавно право во дополнителната октомвриска сесија

Се известуваат студентите дека испитот по Меѓународно јавно право во дополнителната октомвриска сесија ќе се оддржи на 09.11. 2017 година, во 12 часот во амфитеатар 7.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux