МЕЃУНАРОДНО ПРИВАТНО ПРАВО – пријавување на испит (јануарска испитна сесија)

Почитувани студенти,

Испитот по меѓународно приватно право ќе се одржи на ден 25.01.2018 година во 11 часот, во амф. 2. Испитот задолжително се пријавува преку Службата за студентски прашања најдоцна до 23.01.2018 година.