МЕЃУНАРОДНО ПРИВАТНО ПРАВО – промена на термин за полагање на завршен испит (14.06.2018 година)

Почитувани колеги,

 

Заради вонредната седница на Наставно-научниот совет закажана за ден 14.06.2018 година во 10:00 часот,  завршниот испит по меѓународно приватно право закажан за 14.06.2018 година во 09:30 часот, ќе се одржи во 13:00 часот во амф. 2.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux