МЕЃУНАРОДНО ПРИВАТНО ПРАВО – резултати од квалификационен колоквиум

Почитувани студенти,

 

На следниов линк се објавени резултатите од квалификациониот колоквиум по меѓународно приватно право кој се одржа на ден 12.06.2018 година.

 

Резултатите може да ги превземете ТУКА.